Ursula Meier, rediteljica
0
"Niko više ne priča o Bosni"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poredi gradju autoputa sa ratom... Ako ikad pocne snimati rat, mislim da ima puno nauciti!!!
e, crkli su od brige za bosnom, jer su švica i francuska blizu. hahaha. a ludih ljudi. a što smo mi crkavali, to ih nije bilo briga.
Australci su prije nekoliko godina napravili film na istu temu, samo sto se radilo o spasavanju kuce u blizini aerodroma... i s tim da je australski film bio komedija.
Pa misha mu svako pitanje zenu pitate o Bosni ! kakav je ovo intervju,i sta se htjelo postici? Gdje ode novinarstvo,brate dragi ? Kada cemo shvatiti da nismo toliko bitni u svijetu,da smo mali, neinteresantni...Samo stvaramo velike price o nama samima da bismo napravili iluziju o tome kako smo neko i nesto. Zena dosla predstaviti svoj film,svoje djelo,a ona nju ispituje o Bosni. Svasta!
ma kaka bosna jesi normalna dje ti je to
E ko kaže da je Švicarska dobar model za BiH, nek odma krene sa kopanjem. \"U Švicarskoj, naprimjer, svaka kuća ima bunker, gdje se možemo sakriti u slučaju da izbije rat.\" - Ursula Meier Super model nema šta. :S
ma ja ba kad se prica o fudbalu u bosni to je nista. vi bi vise voljeli da se prica kako mi ginemo. pi cka vam materna
fala ti boze da se vise ne prica... dosta suplje! Samo rad!
ja kad sam sam stavim materine dimije pa se razrahatim ,osjecam se kao prava hanuma BIH4EVER!!!