Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIDRUŽITE NAM SE https://www.facebook.com/filmskikorner/timeline Stranica "Filmski korner" je namjenjena svim ljubiteljima filma,,, donosimo najnovije vijesti, pišemo o povijesti filma, zanimljivosti i još mnogo toga ..
Sad ce Hollywood da ubija glumce da bi povecali gledanost filmova... jupiii....
Na zadnjoj sceni sam skupljao suze u onom fišeku od kokica (mali fišek, nisam imao za veliki). Kad se skupe Johnson, Diesel, Walker, Statham, Jaa, Ludacris itd, ne može da ne valja. Film je odličan!
ko ovakav film gleda radi price, taj je debil. Ovo se gleda za adrenalina, i da se malo uzivis u sve ono sto ti sa svojom Skodom neces nikad radit. Nesto kao auto-pornic.
Niko nema ideje vise za filmove, sve mora biti yebena limunada. Kladim se u lijevo oko i desno jaje da bih ja bolje rezirao ovaj film. Ovu spansku sapunicu izvlace kaskaderi i nemoguce akrobacije i animacije koje ni u crtanom ne bi prosle. AKo je Statham "yebenjak" ko sto jeste a Paul Walker umro (ko sto i jest) ja bih u filmu napravio da Statham ubije Walkera - to je dobro. NEk obogalji Rocka il Vin Diesela - posto ionako znamo da "dobro pobjedjuje" nek makar bude sta zanimljivo a nije yebena limunada koja mi se ni ne ide pogledati u kino...
Film je bezveze, sinoc gledao u kinu.
preočajni filmovi