Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su filmovi koji govore o rasnoj segregaciji iz perioda 50-tih i 60-tih. Što ne puste Friday sa Ice Cubeom i Chrisom Tuckerom da malo vidimo post-segregacijski život crnaca?
@Ipkis Good point!!! 💪💪
Nezna dali znamo cinjenic da su se policajac koji je osumljecen za ubistvo Floyda i on jako dobro licno poznavali. Cak su zajedno radili na obezbjedenju jednog kluba.Nisu ni slucajno kod Floyda pronasli falcifikat novcanice koje se povezuju od prije sa djelovanjem policajca Osumljecenog za ubistvo. I to da njih dvojica nisu bili u opste dobrim odnosima.
U čast njima posadio sam pamuk.
Ja sam prebacio xhamster u dark mode u znak podrške crncima. 💪🏻
Jao hvala him