Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je s filmom 'Brisač, nisu spomenuli kultni film gdje on i Arnold Swarc vode rovovsku bitku
Ma pamtim ga po onom filmu gdje glumi pisca nekog, pa ga posle autonesreće spasi ona psihički poremećena žena, pa taman kad se oporavi ona mu opet polomi noge samo da bi kod nje ostao. Tu glumicu ni sad smisliti nemogu zbog tog filma. 🤣
Las Vegas serija vrh.
Glumčina
I jako interesantna stvar je ta da velika vecina glumaca koja se ostvari u nekim ozbiljnim ulogama kao u npr ulogama mafijasa i opasnih momaka sa istom tom lakocom glumi u sustoj suprotnosti od toga tj komediji. Glumi mafijasa pa onda u Elfu, Deniro npr glumi mafijasa pa onda u komediji, Joe Pesci prebi sve u Dobrim momcima i Kasinu a onda se ganja sa Kevinom po kuci u komediji. Velicine. RIP James.
Misery uloga onog pisca zalutalog, maestralno do kraja.
Taj film je brutalan!!!
RIP
RIP legendo! "Tom, This Is Business And This Man Is Taking It Very, Very Personal." - Sonny Corleone/ The Godfather