Uzbudljiv kraj mjeseca
0

Najnoviji filmski naslovi u kinu Cinema City od 25. jula

M.A.
Od 25. jula na repertoaru kina Cinema City naći će se najnoviji filmski naslovi i to "Dječija igra", "Step Up: Godina plesa" i "Hrabri mališan 2".

"Dječija igra" (Childs Play) je horor koji stiže od producenata proslavljenog naslova "Ono", u režiji Larsa Klevberga, a glavne uloge tumače Aubrey Plaza, Mark Hamill, Brian Tyree Henry. Ovaj horor donosi priču o majci koja će svom sinu za rođendan poklonit lutku, ne sluteći koliko ona zla krije u sebi.

"Step Up: Godina plesa" (Step Up: Year of the Dance) je muzičko-plesna franšiza, ali ovaj put u režiji Ron Yuana.

Mlada ekipa iznimno talentiranih plesača iz različitih društvenih slojeva u Pekingu se okuplja kako bi stvorila najbolju kinesku plesnu ekipu i promijenila svoje živote zauvijek. Slijedi borba za pobjedu i neke od najuzbudljivijih plesnih scena dosad viđenih na kino platnima.

"Hrabri mališan 2" (Minuscule 2) je animirana avantura s elementima komedije u režiji Tomasa Szaboa i Helene Giraud.

U odjeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gdje se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Guadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom. Kada tamo stigne, ovaj heroj mora da se suoči s dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spasi dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spasi s druge strane svijeta.

Pored tri nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju animiranu avanturu za sve generacije "Kralj lavova" zatim komediju "Stuber" s Kumail Nanjiani i Dave Bautistom u glavnim ulogama, te horor "Plijen" reditelja Alexandra Aje.

Za najmlađe posjetioce na repertoaru su animirani hitovi "Tabaluga" , "Priča o igračkama 4" i "Tajane avanture kućnih ljubimaca 2".