Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno mrsav SFF ove godine ali da se oprostiti jedna godina. Bice bolje iduce
Sad će Sebijin zet Purivatra za kojeg se zna kako ne plaća ni hljeb pekaru da broji budžetske pare. Purivatra, Građević i Izetbegović. Najvažnije je da budžetske pare ostanu unutar porodice.
ne znam za vas ali meni je ova mamica na 16. slici pravo vruća
korida bar ima kontinuitet i kvalitet
velika je sramota i sarajeva i erdoama i turaka i bosnjaka i sff sto nije prikazan film "alija"....zar je moguce da se taj film ne prikaze...koga se sarajevo boji?...dodika?.....pa tursi su potrosili 50 miliona da snime to djelo i sad niko nece da ga prikaze???...vjerujem samo ftv 7 dana pred izbore....ima li neko informacija zasto sff nije prikazao aliju???
sramota to je trebao biti highlight celog festivala cemu onda i odrzavanje istog !!!
@fudocar ..pricao sam mu kako je muhamed karao devetogodisnju ajsu...efendija mi govorio da je ajsa najvise voljela u supak....a i muhamed...kaze uza mu rupica....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)