Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Ines ima odlicne tekstove...ne znam kako je ona zalutala u klix redakciju ali se ne uklapa u ostale nepismene dupeliwce koji pisu za pare ili po naredbi. Jedino mi je logicno da je vanjski saradnik.
@zippoo87 Ironija kada dupelizac Njihove Stranke sa Klix foruma zove druge tako
Ludjeg dokumentarca nisam dosada vidio. Kad Joe poce pjevati na sahrani, pao sam od smijeha. On je Americki Ekrem Jevric. Onakav budalas se radja jednom u 1,000 godina.
FREE JOE EXOTIC
pokušao gledati... ne znam bi li plakao ili samo plakao nad ovim glupostima
Po faci i ludjackom pogledu vidi se da mu hvali koja daska u glavi , mozda 5 ili 10
@flatron oppssssss nedostaje , ili mozda fali ili .......................ZESMO TI GANJE KAD JE GAZE ?? ili ako ti je lakse JEKO TE CIOMPR DOK FONTELE CIOMZRV
Izvinte na ovom sljedecem komentaru , znam da je truda otislo pisajuci ovaj članak ali sto se tice da ovaj Tiger King je IZVRSTAN dokumentarac ne bih se slozio , vise da je neki reality show koji bas i nije povezan jer razlika prve epizode koja treba da te privuce i one ostalih je kao nebo i zemlja . Mslim da ima mnogo boljih pravih dokumataraca narocito o prirodi , svemiru , historiji koj vrijedi pogledati nego ovo napuhano smece od emisija .
BORKINJOM? Prirodo, jesi se sjebalaaaaaa!!!
I’m broke as sh*t. Dokumentarac koji je odraz najluđeg američkog (a nije da nisu ludi sami od sebe), ekstra stvar.
Gledam svaki dan uzivo,tako da meni gledala,pun mi mozak korone,to jest lopovluka i nikad mu nece biti kraja.
Dokumentarac u kojem je svaki lik zlikovac hahah