Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solidna serija, moze se gledat al ipak francuzi podosta padaju pod holivudsku sablonizaciju u zadnjih dvadesetak godina. Najgore od svega je sto im to fakat nije potrebno. Imaju vrh kinematografiju i slif i bez toga.
Potpis! :))
Jao jesi glup. I debilu je dovoljno da pogleda prvu epizodu dok pljacka ogrlicu da je tako naivno i providno. To ne moze ni u crtanim filmovima tako... I kasnije je sve trash... Zabava za novomilenijumsku smece generaciju bez mozga i za pokojeg starijeg uhljupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Luoin je nula lopov za ove nase vlastodrsce.
bjezi ba u pzdu materinu i ti i politika.. ja debila
Niko negleda Netflix serije
Arsen Lupiga
Naivno, glupo, providno... Zabavno djeci ili starijim koji nemaju logike.
Ovaj lik je simpatican glumac i to je sve, ostavio dobar utisak u filmu Untouchable (preporuka za pogeldati). A sama serija osrednja kao i vecina Netflix produkcije i nije tacno da treba VPN za gledanje iste.
Ako platis Netflix, zasto bi ti trebao VPN?????
moras vpn imati da bi pogledao seriju kako treba, nama u bosni sve neki lijevi naslovi
Kakav VPN, meni je non stop u preporukama, imaju i hrvatski titlovi
Lazes kao govedo lazljivo.. Plati Netflix mjesecno pa ces gledati. Ti bi dzaba... Majku ti mrtvu seljacku...
Meni ova serija razočarenje pravo. Ni gluma ni radnja me nisu oduševili. Već viđeno sve 100 puta. Bolja je ona stara britanska iz 2000tih “Hustle” za one koji vole ovakvu tematiku.
100%! Cuj crnac od 2 metra ulazi kao cistac, pa kao postar itd i niko ga ne moze skontati...daaaj. Hustle se uopste ne smije porediti sa ovim smecem.
Ma dobra serija nemojte pricati
Arsen Lupiga
5 epizoda po sezoni, ma haajte molim vas