Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun mjesec odlican film, mnogo bolji od razvikanog Zalice i njegove "Babe"
Gledao sam ovo u početku. Loše organizovano, traljavo i amaterski. tv prenos kroz nekakve kulise, razgovori sa nominovanima dosadni uz nategnutu političku korektost, prava ovih i onih i usiljene izljeve ljubaznosti,...O filmovima smo saznali malo, mada sumnjam da šta valja jer je dobar evropski film već decenijama rijedak kao misleća osoba na Balkanu
Skandinavci alkoholicari
On nesto kao Bakir, .....Bakir gdje god se pojavio, odnjeo vrecu zlata .... i babo i majka su mu donosili vrece zlata....a on morao spavati u trezoru ....da cuva zlato ....sad sve cuva Sebija ....a na kraju ce sve da "rasprsi" zet. Na kurfe, konje i video igre :)
ovaj Mads Mikkelsen gdje god je glumio... oduševio. talentovan i odličan glumac.