Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.........ljude ovakve perspektive vazda sam podrzavao i podrzavam......i ..to je moje stanoviste kao normalno ustrojene osobe ......(fizički)...........................ma šta god to značilo..............!!!!!
Sta je cudno mi smo Bosanci
Ovaj mladic je zaista inspirativan...
Pa mi se u ovoj drzavi,jedino mozemo ponositi s invalidima u svim sferama.
reci mi da je Jedinica konacno
Bas mi je zao sto nisam gledao ovaj film... Nisam ni znao... Nadira poznajem iz srednje i nekad sam ga vidjao u teretani na Vratniku i svaka mu cast na uspjehu zelim da samo napreduje.. A oni sto su ga provocirali u srednjoj sada su 2 metra pod zemljim radi droge i alkohola a drugi u zatvoru...Nadire ne odustaj ...A medalju zasluzuje i njegov deda jer ga bodri cijelo vrijeme...
@HTC +
samo glup covjek moze nekog ismijavat na osnovu izgleda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ja stomacinu odvalio. Ko od brda odvaljen.