Od 25. aprila
0

Na repertoaru kina Cinema City dva nova filma

Klix.ba
Krajem mjeseca aprila u kinu Cinema City možete pogledati dva nova filma "Osvetnici: Završnica" i "Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom".

Redatelji Anthony i Joe Russo, Marvel studio i Disney donose nam najiščekivaniji i najuzbudljiviji film godine "Osvetnici: Završnica."

Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.), svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir...

U filmu glume: Bradley Cooper, Brie Larson, Chris Hemsworth.

"Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom"

Umoran od usamljeničkog života na pacifičkom sjeverozapadu, Gospodin Link angažira neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La.

Zajedno s avanturisticom Adelinom Fortnight, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tijekom putovanja na drugi kraj svijeta. Kroz sve, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći obitelj na mjestima na kojima bi se najmanje nadao.