Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
ovo nije ni P od pulp fictiona, halo... prestanite sa dezinformacijama.
Tarantino je legenda. Sta god da snimi, makar i reklame za sapun, treba obavezno gledati. jedva cekam Kill Bill, a kamoli novi PUlp Fiction!
znam ja to ali vidjet kada film izadje
u ovom clanku se ne spominje film o Vega braci (Madsen i Travolta), nego se pise o ekranizaciji stare novele o James Bondu - koja nipokojoj logici ne moze biti "nastavak Pulp Fictiona".
ovaj nastavk to ce biti prica o VEGA brothers o Vince i Vincent Vega ako ne to onda ce film da se radi kao da ovaj nastavak bude 1 a onaj stari dva
sumnjam da je doslovno mislio nastavak... nego vise u figurativnom smislu... kako moze biti nastavak ako nijednog lika iz originala nema, niti je tematski uopce povezan? jel james bond bio u originalu? nije.
legendarno
dalabu