Serija 'Lud, zbunjen, normalan'
2
Na hiljade fanova žali zbog "smrti" simpatičnog Dine
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI SI SRANJE NEVIĐENO KAO STO TI U IMENU STOJI P A P C I N O
fakt je steta dine al ostaje COMBE LEGENDA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je jedinstvena prilika da vratimo covjeka iz mrtvih. :D Hajmo mi skupiti pare i platiti da odglumi jos nekoliko epizoda, kao duh da im se prikazuje... To bi bar za mene bilo prejako.
hehe jesu genije imaju puno hemije
platite coeka hebo vas on
Serija vise nije ista bez Dine, Hadziedhema Cumurovica , Sefike ... ali ipak se moze gledati i bolja je od vecine serija koje nam dolaze preko Drine i Save. Izuzetak je serija Vratice se Rode
VISE SAM LJUST STO JE SEFIKA NAPUSTILA I STO DZINDZIJA VISE NEMA...MRZIM ONU BUBU SELJANKU PRAVU....
Gospodine fanatik ja bih ti preporucio da se najprije naucis komunicirati sa ljudima oko sebe. Pristojnosti i vaspitanja ti jako nedostaje a onog drugog, nevasptanja, bezobrazluka i netolerancije imas na pretek. Mozda da se ipak vratis negdje u skolu ili barem u neku zdrastvenu ustanovu gdje ti mogu pomoci. Stovanje.
u seriji me nervira damir .... i combe je katastrofa...jedino izet i faruk valjaju......i sefika je bila dobra....
haha.. presmijesni su mi ovi ljudi koji govore da je nivo glume amaterski.. Gospodjo Jasna .. pogledajte ko sve glumi. Dovoljno je reci Mustafa Nadarevic!.. Zao mi je sto je Milan otisao iz serije.. al\' nije bio zadovoljan s honorarom i gotova stvar.. Dolazi Goran Navojec.. Odlican glumac.. nadam se da ce biti dobra zamjena. Nadam se da ce serija biti sve bolja i bolja .. iako u zadnje vrijeme mi malo opada :(
Jao komentara...koja zavist jbt, pa daj hajd stanite vi pred kamere da vam se smijem kako ste samo jadni, majmuni odvratni...sjedite i trljate kopulacioni organ cilindricnog oblika i pisete ove zavidne i zlonamjerne komentare..probajte rezirati ili odglumiti bolje...
Jasna, ti si sigurno omatuhila i mozak ti je u fazi skleroze pa zato nekontaš. Idi jadna gledaj Velokog brata i ostala sranja.
Ja za svojih 40 godina zivota nisam vidjela nikada tako losu glumu kao sto je u ovoj seriji. To nije cak ni na nivou amatera glumaca koji tek startaju. Nije cudno za mlade glumce ali je zalosno vijdeti glumacke \"bardove\" kako se srozavaju nisko na tako besmislenom scenariju. I ja bih najradje da ova serija ode sa nasih ekrana.
Ma zakacili se oko para i ode Dino... Jos Izeta da otjeraju i ubace nekog hrvatskog glumca da glumi bosanski humor i definitivno ovo niko nece ni gledati (hrvati ne vrijedjajte se nije protiv naroda nego glumaca upuceno) :))
Serija je katastrofalna... Likovi u seriji su bez veze... Ukinite tu sramotu pod hitno...