Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi dzastina kovrdzavog :)))
nista 7 up ???
pravo su slatki
Koliko li ce se jos supe na ovoj staroj koki nakuhati?
Njih sam slušala kad sam bila mala curica... Jednom negdje pročitah... "Ne volim sresti prijatelje i poznanike iz daleke prošlosti... Podsjete me na to koliko je vrijeme ostavilo traga na nama..." E upravo me na to asocira ovaj video s članovima ova dva boy banda... Koliko je vrijeme ostavilo traga na njima.
Pa narod klixa i jeste zainteresovan za muziku koju ostali klixovci slušaju (pogotovo kad su bili mali) i tako neke slične stvari. ;)
Au jesi ti nervozan... Kad je žena nervozna, to je PMS. Ali kad je muškarac nervozan, to je impotencija. ;)
NIK KARTER KO DIDO NEKI
a sta je sa deenom backovićem as a special guest?