Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan jedini, najbolji svih vremena, dok je on boksao to je bio plemeniti sport. Sada se bore životinje.
Ines, bas me 'gonis' da citam Klix .... BTW, bio je komentator, slusas samo kad ce reci 'Ali steppuje'. Kad bih to cuo, ja sam pocinjao da Alijevog protivnika trazim po podu.
U ono vrijeme je bio pravi boks,ovo danas sve cirkusanti,alkoholicari i drogerasi.Sjecam se kako smo jedva docekali mec u kasno doba a danas me ovaj cirkus ne interesuje.
Prihvatio Islam i istinu u doba najveceg rasizma i otvorenog separatizma, odbio ratovati za kapitalisticke interese i robijao zbog toga, ostao je legenda do samoga kraja. Zato je i nagradjen i ostace zapamcen kao najbolji svih vremena. ☝️💚
Imate priliku sada svakako preko interneta toliko dostupnih clanaka, dokumentaraca itd omladino osvjesti se bar malo, covjek o kome je najvise pisano u 20 stoljecu pogledajte bar zasto.
@NormalMan Dzaba njima govoriti kad im je u glavi svima primitivno Conor i ostali idioti.
Najveci svih vremena, sve owtalo kopija. Pr i izmislio ples u ringu
Muhamed Ali je bio uzor ne samo sportistima vec i intelektualcima. Ostavio je nama svima poruku, da se sa radom i zrtvovanjem u zivotu jedino moze uspjeti. Bio je veliki borac u svakom segmentu zivota...
On treba biti uzor nama, mladima, svima, a ne današnje instagram fufe i fufci...
@Anonjimus jale i bube
@Anonjimus tačno tako...Ali je izašao iz okvira boksa i uopće sporta gdje je bio cijenjeni Šampion i pokazao primjerom kako se može biti koristan i u drugim sferama društva.