Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji fikret ovo onaj tejtam špijunčina organizovo sve mu je be m zločinačko dok se smijemo englezima oni nam ga šukaju...od embarga preko ganića pitaj boga dokle ko kad su dovodili džona kliza onog zrikavog štrklju da nas nasmijava dok su nam amandmane gurali SVE VAM JE BE M ENGLESKO
OVO JE WANNABE MR.BEAN !
plagijatorr..
Fakat, gdje će napisati MR. Bean. Doći će npr. na predstavu neki turista i zamislite kad vidi da nije \"originalni\" MR. Bean, tj, Rowan Atkinson na sceni...
na plakatima pise MR.BEAN u SARAJEVU!!! joj da ih hoce na sud neko dati pa da vide sta se smije a sta ne
kakva prevara. samo vam je novinar gluplji od ovog mr. pasulja.
Hajd sto dolazi u Lukavac, nego otkud ovakva kopija zvijezde da dodje u Sarajevo? ;)
NJESRA
Onaj ko ovo organizuje i radi plakat nigdje ne spomenu da je ovo predstava dvojnika, a ne orginala. Ne bi me cudilo da neko od publike bude spominjao gdju. majku i slicne stvari tokom predstave :))) Za ovakve stvari pozalim sto nisam u USA da tuzim radi prevare i uzmem laku paru :)) Glavu dajem da ce biti svjeta koji ce tek na predstavi skontat da su mu prodali bjele bubrege :)) al ok dok je ovaca bice i vune! Viva la Bosna :)
Porez na budale!
PA SAM MR.BEAN JE JEDAN OBIČNI DEBBIL, A DA IMA DVOJNIKA NIKAD ČUO NISAM. AL AJD ZA GUZZNO CRIJEVO I NIJE NIŠTA BOLJE.hehheee, gluuuupe moššnje.
zoome, podudlaj ga lagano i meni, ko sto petkom navece na danskoj radis deckicima
A svi su odmah pomislili da je broj karata neogranicen.
hra.. oprostite, pljunut on.
xaxaxaxaxa rodjak komsije koji je gledao mr beana na tv-u joj ..... nasmijao me a ni gledao ga nisam...