|

Mozzart prvi izbacio kvote za Oskara – favoriti Renée Zellweger i Joaquin Phoenix

Mozzart prvi izbacio kvote za Oskara – favoriti Renée Zellweger i Joaquin Phoenix
4
Sponzorirani članak
22.1.2020. u 14:40
0
komentara
4

dijeljenja
Mozzart prvi izbacio kvote za Oskara – favoriti Renée Zellweger i Joaquin Phoenix
Ukoliko za 100 KM odigrate da će pobijediti film "Bilo jednom u Holivudu", dobit ćete 550,00 KM. Ukoliko toliko uplatite na Joker-a, dobićete nevjerovatnih 1.700,00 KM.
U kladionici Mozzart izašla je ponuda za klađenje na najveći holivudski događaj, pa ljubitelji filma i sedme umjetnosti mogu dodatno da zarade na svojim prognozama povodom predstojeće dodjele Oskara. Tiket možete odigrati i onlajn, uplatom preko sajta www.mozzartbet.ba.

Nikad neizvjesnija trka u kategoriji za najbolji film – “Džoker” (kvota 17.00) ima najviše nominacija - 11, ali po kvotama kladionice Mozzart favorit u kategoriji najbolji film je ostvarenje Quentin Tarantino “Bilo jednom u Holivudu”, u kojem uloge tumače Brad Pitt i Leonardo diCaprio.

Prema mišljenju Mozzartovih bukmejkera, blizu prestižnog priznanja je i film 1917 (kvota 1.60), odnosno na uloženih 100 KM, ukoliko film 1917 osvoji Zlatnu statuu, isplata je 160,00 KM.

Apsolutni favorit za priznanje američke Akademije filmskih umjetnosti i nauka za najbolju glavnu žensku ulogu ove godine je Renee Zellweger sa kvotom 1.10, dok joj je prva konkurentkinja Scarlett Johansson (kvota 10.00).

Ceremonija dodjela Oskara održaće se 9. februara u pozorištu Dolby u Los Angeles-u, tako da će svi koji su uživali u novim filmskim ostvarenjima prethodne godine do tada moći da se klade i zarade na svojim favoritima.

U kategoriji najbolja muška uloga situacija prema predviđanjima Mozzarta nije nimalo neizvjesna, jer se u odnosu na ostale nominovane, Joaquin Phoenix apsolutno izdvaja s kvotom 1.05, za ulogu Joker-a u istoimenom filmu o čuvenom zlikovcu iz stripova o Batman-u.

Ove godine će i naš region imati predstavnika na jednoj od najuglednijih ceremonija dodjele nagrada u svijetu. Makedonski film "Zemlja meda" (Honeyland) nominovan je za Oskara u dvije kategorije: za najbolji dokumetarni i za najbolji strani film (kvota 25). Ovo je ujedno i prvi put da je jedan makedonski film nominovan u dvije kategorije. Jedan od konkurenata “Zemlji meda” u kategoriji filmova sa neegleskog govornog područja je i film “Parazit”, koji je po prognozama kladionice Mozzart i favorit za dobijanje priznanja sa kvotom 1.05.

U Mozzartu smatraju da će Oskar za najbolju režiju osvojiti Sam Mendes, za režiju filma 1917 (kvota 1.60). Za nagradu za režiju konkurišu još i Martin Scorsese (Irac), Todd Phillips (Džoker), Quentin Tarantino (Bilo jednom u Holivudu), Bong Joon-Ho (Parazit).

Možda je i najzanimljivije klađenje na nominovane u kategoriji najbolji sporedni glumac, sudeći po tome da su su u izboru Brad Pitt, kao favorit sa kvotom 1.10, zatim Joe Pesci (kvota 7.00), Tom Hanks (kvota 17.00) i Al Pacino sa kvotom 20, dok najmanje šanse za osvajanje priznanja, posmatrajući kvote ima legendarni Anthony Hopkins (kvota 35).

U ponudi je i klađenje na kategorije najbolja sporedna glumica, najbolji originalni scenario, najbolji vizuelni efekti i najbolji dugometražni animirani film.
Sve kvote za klađenje na Oskara pogledajte ovdje .
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.