Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je meni dragi ljudi pun više k ove polukulture kojom je zasićeno ova naša scena, prvo nemamo dovoljno ozbiljnih filmova na godišnjem nivou, drugo pored regionalnih pop/narodnjaka/folk pjevača koji jedini i mogu da opstanu u ovoj anarhizmu domaće muzičke industrije i što imamo malo hip hopa da fakat valja kvare ga nekakvi jala bratovi ovi ili oni a poslije idu po portalima da pričaju kako je hip hop mrtav dokle ba više, jesmol stvarno tolki debili da nam je išta od ovog dobro?
Svaka cast na trudu momci, ali juznjacki akcenat je jako los. Engleski sam po sebi je malo felsav, a kad se doda i taj juznjacki akcenat, koji mnogi Amerikanci ne znaju izvesti, onda ispada dosta gore. Scenario je sasvim solidan doduse. Sretno u nastavku! :)
Romeo James... evo nama stonesa iz katara....
Ovo je prvi dio, nadam se...
Negdje se i normalan zivot zivi.