Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genjac na aparatima
Ahha bravo za komentar, to je poenta, dobar fazon ili šala...
Ovaj covjek je toliko napravio za Sarajevo da je to nevjerovatno. Hajd sto je ispromovisao grad i drzavu nego jos u ekonomskom smislu...Hoteli, restorani, kafane, booking i airbnb izdavaci, zanatlije...svi hajruju i extra zarade tih 10tak dana ko begovi. Svima je poboljšao život, realno.
Mirso se voli suncat , plaho broncani
Pustite Mirsada hajmo ganjati plavu zabu.
Mirsade preuzmi BHT1.
Čemu žurba, baš kad je najbolji drug od sina mu skoro pa ubio Danisovo dijete, itd & sl, koja koincidencija, gospodja mama je malo pukla, muž ima drugu, pa bi sve pobila, seljančura bez skrupula
Dje ces Badzo,, stas sad radittt??
Vala ti je bilo i vrijeme!
Sreca pa vam mandati traju kratko 😃
Sa srecom, Purivatra mi nije simpatican, ali je napravio brand od SFF. Dokaz da covjek zna svoj posao.
G. Purivatra je napravio svjetski vazan dogadjaj u BiH. Hvala. Prepustajuci festival mladom, perspektivnom Jovanu je velika stvar i time je dokazao koliko je veliki covjek. Prestanite pljuvati ljude koji su u ovoj drzavi napravili velike stvari. Pocnite razmisljati sta ste vi uradili.
Prepuštajući? Pa nije mu to babovina
Hvala Mirsade - Sve najbolje Jovane !!!!!!
Ne odlazi on nigdje.Samo zasjeda tamo gdje je manje odgovornosti a sve ostalo potpuno isto kao sto je i bilo.
e vidiš nisu imali drugi priliku pa da bi znali bili neko nekog doveo de nira i druge ispade spahići i purivatre umru nedaj bože svijet bi stao smiješno ( imamo tolko školovane i pametne djece ) nažalost nisu lopovi pa moraju napustiti ovu zemlju
Mirsad Ugasisevatra
Uopce nije oformio Festival.Godinu ranije ucinio je to teatarski reditelj, cije ime svi znamo i galska modna kreatorica Agnès Bourgeois, poznatija kao agnes.b. Znaci Purivatra nesto zgrijesio Izetbegovicima?Dr, Seki cija sestra upravlja manifestacijom?Kda ce nam ta "doktorica" pokazati diplomu sarajevskog Medicinskog fakulteta?O specijalizaciji koju nikada nije zavrsila, sve znamo!
Veoma je neozbiljno postavljat na njegovo mjesto nekog bez dovoljno iskustva i znanja..sta je cilj ..pokazati koliko je on bio dobar i da ga usporedjuju sa mladicem koji nema dovoljno iskustva..
Jovan Marjanovic nije bas mladic, ima oko 40 godina i godinama je najblizi Mirin saradnik. Dakle, covjek ima iskustvo i predstavlja kontinuitet.
Ako znate mladica onda znate da je najbolji izbor