Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi da ne istegnes misic
Pa normalno da ce Pjanke bit u filmu/seriji, on, Higuain i Dybala su im najbolji igraci
nisam rodjen donjela me bjela roda : - )
Legenda naša.
Juventus ponovo pokazuje kkaav je gigant. Stepenicu vise od svih talijana trenutno. Svijetski i evropski gignat. Pamentnim i mukotrpnim radom nakon 2006 polako grabe ka samo vrhu. Nisu htjeli pod arapsku ili kinesku cizmu ostali su dostojni sebi. Bravo Juve FINO ALLA FINE FORZA JUVE
Ne mlati bezze kad ne znas sta je bilo.
@captain...ne vrijedi da ti ja pisem i objasnjavam kad ces ti na to sve odgovoriti sa ma lopovi ovo ono...ona ustaljena glupa suplja prica bosnje koji sve guta sta mu se servira u medijima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od SDA zahtjevamo da napusti političku scenu, sva javna preduzeća i političke funkcije koje su razgrabili. Kada to uradite tražite oprost od građana, jer ste do sad uništili živote 30 generacija i perspektivu za još toliko.
I ja bi da radim u Microsoftu, ali..
Pjanke majstor.