Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato Jasmila Hoda po skupovima da podrzi Trojku , kako je koja Stranka na vlasti tako se sa njima lize
iiiiiiide malo para za uhljebe koji će onda kritikovati istu tu vlast koja im je i dala pare Možda se slučajno snimi koji film o nekoj ratnoj temi, toga nemamo dovoljno !?!?!? Ako baš hoćete da se bavite nekom problematikom, evo vam prijedlog: egzodus stotina hiljada mladih iz BiH zbog političke atmosfere :)
A ta politica atmosfera potice od cega - pa od rata, samo kreten moze reci dosta nam je toga a to nam odredilo narednih 100 i vise godina