Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kaze fifa nam dala samo 15 akreditacija za svijetsko. vjerovatno citaju ove "VIJESTI" na kliksu pa su to odlucili. cuj vijesti neka glumica poljubila glumca u svrhu snimanja filma. pa jel iko ikada pogledo film da se neko nije s nekim poljubio? to je najnormalnije a nista vrijedno vijesti.
Nema, treba je vrh, lijepa je.
"Atraktivna glumica Mila Kunis zamijenila je bivšeg muža Ashtona Kutchera"... Kakvog bolan bivšeg muža!?!? Pa joooooooooj klixuuuuuuuuu ili klixeeeeeeee
Misliš "klikxe li klixe"? hehehe
@Amaru Shakur Ma ne, više sam onako bolno arlauknuo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomilovao bi ja Milu .........njam njam
Ja sam da od klix-a naprave najpoznatiju porno stranicu !!!! u REgiji !!!!! :D
80% vijesti na klixu koje se ne odnose na politiku vezano se ili za papu ili su o nekim gologuzim zenama,poljubcima,seksu. Kakvi pacenici vode ovaj portal da mi je samo znati
http://www.klix.ba/onama xD
a sta to ti imas protiv gologuzih zena? da je nama u bosni vise gologuzih zena i da je vise se.xa manje bi se rokali... idi trazi po netu silovanja, klanje, rat u siriji i ostalo...ako je to ono sto tebi ispunjava pacenicku dusu!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)