Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hilary se nece nista pitati, bas kao sto se ni Obama nista nije pitao.
@BiHDragon. Tako je ! Zbog toga i jeste opasna. Da ima svoj stav bilo bi drugacije, ali ona je samo jos jedna lutka na koncu. Danas prica jedno , a sutra vec drugo. Trump je prije svega poduzetnik i navikao je sam donositi odluke. Nije tipicni politicar, a s takvima je teze upravljati. Ona ce samo nastaviti Obaminu politiku, a koja nas je, kako vidimo, dovela na rub treceg sv. rata. Sve u svemu , neka nam je Svevisnji na pomoci !!!!
3.svjetski rat je poceo, samo je pitanje kada ce poprimiti sire razmjene, tj. kada ce se velike sile direktno ukljuciti. Sto se tice Trumpa, sumnjam da je on politicki sposoban, a isto tako sumnjam da ce, ako pobjedi i ako ne bude slusao, doziviti kraj mandata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Najbolji način za kontrolisanje opozicije jest voditi je"
SVAKO SE POSERE NA POTURCENO 18%
Svaka cast ljudino
hajde, ba, Michael.. .sav si sluzav od uvlačenja Hillary u pakšu
@SheRains neki dan odlicno opisao stanje..uopste nije u zabludi..ali svejedno podrzava iste..kakav lik..koja ulizivacka pichk.a
Ako vec navija onda bolje da navija za manje zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Vašoj" vladavini je došao kraj? Valjda "našoj" ukoliko se ova bačva sala smatra muškarcem. Obama kaže da su svi muškarci koji ne glasaju za nju šovinisti? Koji demokrat, tolerantan, nema šta...
@FNM obama zadnjih mjesec aktivno vodi kampanju za hillary.. nijedan predsjednik to nije radio.. to ti govori koliko su se usrali..
Covjek logicki razmislja. Ako je Trump glupi populist koji ni sam nema pojma zasto zeli biti predsjednik, onda nije tesko doci do zakljucka da za njega glasaju muski sovinisti. Naravno, Obama nije zelio navesti i one sa skromnim koeficijentom inteligencije da ne bi uvrijedio svoje sunarodnjake sa smetnjama u razvoju, ali to se podrazumijeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
-- došao vam je kraj muškarčine ! Biće vam ko Bošnjacima pod Sebijom !!
крмак