Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene djed prepolovio lubenicu... ... ... košpe izlijeću same.
ima pleme na balkanu kod kojeg su snajperisti najveci eroji
Respekt za Michael Moore-a !!!
Obični ubica. Od takvog prave heroja i snimaju filmove u njegovu čast i to je opšte prihvaćeno, dok bi bilo šokantno i zvjerski da je nešto slično uradio neko ko je na suprotnoj strani.
How yes no, snajperisti su kukavice, ali čim se pojavi snajperista koji se bori za pleme za koje navijaš, odjednom magično postanu izuzetno važan taktički element i vrijedna moralna podrška svojim saborcima, kao ona ruskinja neki dan. Jebite se govna licemjerna.
Znam da su cetnicki snajperisti zvjeri, otpad i sljam ljudskog roda
Ubijas ljude,napravis film i zaradis,a i postanes heroj,e moj svijete kuda ides..
ovaj snajperista je pizda najveća, kao svi marinnci. Cito sam da je ubijo djecu i civile i da ga ne grize savjest zbog toga. jedini pravi snajperista, koji je skido svaki dan po 10 generala je Vasili Zajcev, i o njemu ima film, zadaća za ovog pizdu.
pa cijela istorija ratovanja ide od hrabrosti prema kukavicluku - sve je pocelo kad je onaj majmun iz odiseje 2000 uzeo onu koscuru i mlatno onog drugog majmuna. do tada su se mlatili rukama - onda su izmislili koplje - pa luk i strijelu - pa pusku - pa top - danas navode rakete daljinski kao u videoigrama svaki "napredak" su ratnici bili dalje jedan od drugoga
...slijede epski izlivi ljubavi...
...očekujem domaće "umotvorine":)))pažljivo bilježim:)
ares.....bilježim se sa štovanjem:))
....ohohohoh da čujemo glas razuma sad, kola, kokice i cigare spremne:)))