Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvanredan film.. toliko nestvarne ljepote u susretu s neizbježnom smrću.. ovaj film dakako da nije za tupave bosance kojima je nivo filmovi poput ivkove slave i zone zamfirove - folkolorno-nacionalnog žanra.
@kriticar, kakve veze ovo ima sa i sa Bosnjacima i sa dzamijom. Gledam filmove (ne samo akcije, jer ovaj gore sto sm ga spominjao ima elemente i drame) od kako znam za sebe. Kritike citam, ali ne sve kritike i od svakog kriticara. Kad se sjetim \"tekstova/hvalospijeva\" Harisa Pasovica o Zbanickinom zadnjem filmu \"Na putu\" ili Kabilovog teksta (na dvije stranice u KUN-u), tada sam pomislio da se radi o vrhunskom filmu, a kasnije ispade totatlno neuvjerljiv film, a da ne govorim o Bazduljevom hvalospijevu opet u KUN-u o Kabilovom \"filmu\" (po meni nesto najgore sto je moglo zadesiti nansu filmsku scenu) \"Cuvari noci\". Mislim da se tekst tada zvao \"Odskocna daska\". U regiji jedino sto volim procitati i kome ponekad povjerujem su tekstovi Vladana Petkovica i poneka kritika Mirsada Klicica.
film je remek djelo, ovaj što poredi \"montevideo\" sa njim je imbecil
film jeste odlican ..ali nije za prosjcno obrazvanog bosnjaka .. ako is bosnjak, ides u dz/amiju, vjurjes u dzine..to nije film za tebe .. drz se kung fu filmova
odlican film ..
Samo da ispravim, vidim da sam pogresno napisao u ovoj zadnjoj recenici. Treba pisati populisticki.
Meni zaista nije jasno, za koga se snimaju ovi filmovi, za raju koja ce gledati u kinu, na TV-u, nebitno ili za ove kriticare. Ja ne mogu vjerovati da je ovaj film najbolji. Ovaj naziv mu sigurno prilici, ali ovo je uzasno dosadan film. A i Drvo zivota, gledam an IMDB-u ocjenu, zbog toga sam se odlucio da pogledam i jos jedan uzasno dosadan film. Rano je jos govoriti o najboljim filmovima iz 2011. godine, nisam ih sve pregledao. Ima jos nekoliko koje namjeravam, ali do sad sto rsam gledao jedino mi film \"Warrior\" lici na one stare dobre filmove koje odgledas u jednom dahu i srbijanski film \"Montevideo, Bog te video\" . Znam da su kriticari i za Montevideo rekli da je previse polulisticki, mozda su i u pravu, ali iskreno ja jedva cekam drugi dio i ako bude upola dobar kao prvi ja cu bit zadovoljan.
Potpuno se slazem u izboru najboljeg filma
hahahah cuj najbolji film...cc pa ovo je cista katastrofa... nisu ni filmov ko sto su nekad bili
gledaj sisa dobrihhhhhhhhhhh
Terrance Malick je rezirao The Tree of Life