Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je sto ste moji a ne djeca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti. Gledao sam ga 100 puta. Klasik!!
eeee, tako se to radi.kratko ali jebitačno!
Sve su to dobri filmovi, ali dosade ljudima. Mozes odgledati, jedan put, dva, tri. Ali Zikina Dinastija je nesto bezvremensko. Seljacki, narodni humor, kojeg je Gidra ekranizovao je nesto neprevazidjeno. I nesto sto se nikad nece ponoviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad je živ onda je visok kad je mrtav onda je dugačak
Oooo đesi Ines šta ima? Novi poshrani filmski izvještaj, i suppose?
Gledao sam ga 100 puta o kad god naletim na tv opet pogledam do kraja
najbolji ikada
Dalje od mene s mrtvacem, smrt je prelazna bolest. Genijalno! Max Magnus je haman crpio energiju iz maratonaca :)
Radovan III je samo malo iza Maratonaca!
Trenutno su na vlasti, u svim zemljama regiona!
Porediti maratonce ,ko to tamo peva i balkanski spijun sa zikinom dinastijom moze samo onaj ko nema pojma o filmovima
Nebih se složio. Ž.D. je odlična ali nije ništa bolja. Još je tu mnogo dobrih koje nisu nabedene.
...invazija na mozak srboslovenskim sranjima...izgleda da su ovi na klixu uvidjeli da je im je najveci broj citatelja iz Srbije pa moraju ovakvim sadrzajima da ih zadrze.
Ubiće ga Bili ko zeca
3 navedena kultna filma sa odličnom glumačkom ekipom.Kada je trebalo da se izabere najbolje domaće ostvarenje izbor je bio između Ko to tamo peva i Maratonci trče počasni krug.To je bila mrtva trka između ova dva filma glasovi javnosti ali i ljudi koji se bave 7 umetnošću su prevagnuli na Ko to tamo peva.
Sve su to dobri filmovi, ali dosade ljudima. Mozes odgledati, jedan put, dva, tri. Ali Zikina Dinastija je nesto bezvremensko. Seljacki, narodni humor, kojeg je Gidra ekranizovao je nesto neprevazidjeno. I nesto sto se nikad nece ponoviti.
Sta to radis kume...nnnista vezbamo za film...i ti ces to da radis samo sutra😂😂😂😂
Najbolja Jugoslovenska komedija svih vremena👍👍🙂🙂
Ovo su pravi Peaky Blindersi.