Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo kako dijete sa 4,5 izgovara afrikate. Obzirom da imam u familiji djece njegovog uzrasta, poredim njihovo izgovaranje riječi i afrikata sa njegovim. Samo na osnovu toga se može zaključiti da je mali genije. Svaka čast malac.
@Tarranto: Severina sprema novi hit specijalno za tebe - "Odrone!"
Dite ima neke talente, puno vridnije od provociranja mnogih na Klixu. Očito je da mali iskače iz dosega njihovih intelektualnih ograničenja.
Svaka cast momcino
Dijete drago sreca te pratila, talenat imas...
Odavno ništa ljepše nisam vidio
E jebajga
Ko kaze da nas hrvati ne vole?! Mali je super i oni su ga s pravom i pravedno pohvalili
Ljubavi nad ljubavima, ziv i zdrav bio mali djecace svojim roditeljima,a tvoja inteligencija i pamet ce naci svoje mjesto pod nebom.💕
Ljudi smirite strasti, ovo je samo jedna lijepa priča o dječaku koji je nadprosječno inteligentan. Barem se ovdje ostavite politike i vaše tako neiscrpne borbe ko je šta... Uostalom ne bi bilo loše da ljudima malo se puste reprize nadrealista. Zanimljiva jedna od epizoda bi tu, kako se izgovara rečenica "Ja čitam" na našim jezicima sa balkana. Pogledajte možda vam se i svidi ako dopre do vaših razvijenih moždanih vijuga. Totalno različito... ;)
Naucio u Republici Srpskoj, sta radi prosvjeta u manjen entitetu, rastura.
cestitke momak
Pa normalno da će u Hrvatsku doći i pokazati svoj talent. U protektoratu nema kome prikazati svoj talent a i protektorat kakav je, uništio bi njegov talent..... Mali živ bio makar 100 godina.....
Kako je sladak i lijepo vaspitan :)
Hvala ti Boze da neko glavu a da je iz BiH koristi i za nesto korisno a ne samo da razbija kokos sa njom i lijepi kasike viljuske , pjeva i glupira se! Treba malog testirat i vidjeti koje su mu stvarne mogucnosti , ovo je vjerovatno jer mu je to bilo pri ruci. Sretno !