Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasična ofajla
Andjo volim te!
...uspavana ljepotica treba drugačije da izgleda :)...anđa je malo nesuptilna za te uloge...
...ovo je uspavana ljepotica :) http://images2.fanpop.com/images/photos/7700000/Sleeping-Beauty-Aurora-disney-heroines-7716676-1024-768.jpg
...bona, ne vadim se, uvijek smo naslov čitam i slike gledam :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A što joj rogovi dobro stoje...:)
andji sve dobro stoji
Slažem se ;)
za uspavanu ljepoticu su zaista mogli naci pravu ljepoticu xD
100% ona....zgoljava,isfrustrirana droca fuj
vas je svrbe ocrnila da valja hahahaha
nije jedina...razne spodobe su ocrnjivale srbe...kad malo razmislim sve nakaradne spodobe i sejtani....ajd da je recimo bred pit nesto reko pa da se i zamislimo...al kad ti kaze osoba koja se do cetrneste godine seksala sa bratom i ocem a onda pobjegla u holivud gdje se trosila sa raznim "umjetnicima" dok je stari dzeger nije "probio" da snimi spot :))))).....ah da znas li da je i ona izjavila da ju je najbolje karao neki misa iz beograda :))))...valjda je sutno drolju pa ostala isfrustrirana....zato smo joj unistili i film i karijeru...ko joj ebe mater :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)