{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Ljubav 3D": Najeksplicitniji film decenije od 22. oktobra u bh. kinima

20.10.2015. u 12:14
23
37
"Ljubav 3D": Najeksplicitniji film decenije od 22. oktobra u bh. kinima
23
Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu čekao se samo jedan film. Medijska pompa koju je podigao novi uradak kultnog argentinskog reditelja Gaspara Noea (ne)primjereno nazvan "Ljubav" (Love) snimljen u najmodernijoj 3D tehnologiji rijetko se kad doživjela na na najvećem festivalu na svijetu.
Svi su htjeli među prvima vidjeti ostvarenje ispunjeno nesimuliranim scenama seksa zbog čega sam uradak slobodno može ponijeti epitet najeksplicitnijeg filma decenije. Kino foršpan koju vam ovim putem donosimo potvrđuje navedeno a film nije primjeren za osobe mlađe od 18 godina.

Rano je jutro, 1. januara Zvoni telefon. Murphy se budi kraj svoje mlade supruge i njihovog dvogodišnjeg djeteta. Preslušava poruku koju mu je ostavila majka od Elektre: silno je zabrinuta i želi znati je li se Murphy čuo s njenom kćerkom. Elektre, naime, nema već neko vrijeme. Majka se boji da joj se nije nešto dogodilo. Tokom dugog, kišnog dana koji slijedi, Murphy će se naći potpuno sam u svom stanu i prisjetiti se najveće ljubavne afere koju je ikada doživio u svom životu; prisjetit će se dvije godine koje je proveo s Elektrom, a koje su bile ispunjene vatrenom požudom prepunom obećanja, ekscesa, pogrešaka... I, naravno, seksa.

Erotska drama "Ljubav 3D" obiluje nezapamćenim i na filmskom platnu nikad prije viđenim seksualnim scenama. Naravno, film ima i koherentan sadržaj tako da navedene scene nisu poredane kao u porno filmovima, nego se ispod njih krije priča s kojom se većina nas vjerojatno bez problema može poistovjetiti ili se u njoj pronaći kada je u pitanju ljubavna strast.

Nakon što je pozornost na sebe skrenuo 2002. godine režijom filma "Nepovratno" s Monicom Bellucci i Vincentom Casselom, redatelj Gaspar Noe 2009. godine snima hvaljeni film "Ulaz u prazninu" s kojim osvaja nagrade diljem svijeta zbog izrazito originalnog (ali i poprilično realnog) prikaza svijeta droge. Ove je godine ipak odlučio odbaciti sve tabue i snimiti film s kojim je već sada ušao u filmsku povijest.

"Ljubav 3D" publika u BH kinima ima priliku pogledati od 22. oktobra,u distribuciji Con film u kinu Meeting Point u Sarajevu, multiplexu Palas u Banja Luci, multiplexu Ekran u Zenici te kinu Kaleidoskop u Tuzli i JU Centar film u Prijedoru. a nakon toga ovaj kontraverzni film čije je gledanje ne preporučuje mlađima od 18 godina će obići i ostatak gradova u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: