Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam sve njegove filmove i serije. Dugo je trebalo da ih skupim. The Stand (Stav) je takodje jednonod njegovih dobrih prica, a traje 4 sata!
IT iz 1990. je jedna od boljih ekranizacija knjiga... langoliers mi je obecavao mnogo, ali "meatballs" su mi unistili mastu... to su mi prva iskustva sa knjigama i filmovima stephena kinga
Jesam li ja jedini koji se nekako svaki put šokira kad ovako naleti na klixu na neki članak vezan za kulturu, umjetnost i slično, a ne samo za politiku i nacionalizam ?
Thinner 1996,po meni najbolja prica.
Stephen King je Horor bog
@Facundo Ocekuj komentare razjarenih vjernika koji drugima uskracuju pravo govora i salju te u dzehenem🙂