Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUNE !
Top Gun: Maveric se ceka. Nadam se da ce biti priblizno dobar kao prvi dio iz 86e jer sumnjam da bolji moze biti ali vidjet cemo. Vjerovatno jedan od najboljih filmova tog vremena sa vrhunskim kadrovima, megamuzickim hitovima tog perioda i sjajnim glumcima. Jedna od zanimljivosti jeste da je Hollywood sa ovim filmom zbog njegove popularnosti privukao i "mobilizovao" ogroman broj ljudi u americku mornaricu.
A, John wick i matrix??
Ko želi naći nek napravi nalog na IMDb i imate bedževe od bronze, srebra, zlata kao motivaciju. Morate ocijeniti 100 000 filmova da dobijete bedž Top 250, ili 9 oskarevaca da dobijete bedž oskara 2020. Trenutno imam srebrni bedž jer sam ocijenio preko 250 filmova, a ranije sam imao bronzani.
@Oskarevac Mores li taj bedz u zlatari zamjeniti za koju markicu?
Ima li kakav film da valja iz 2020 da pogledam, hvala klix raji
@PinkDragon Greenland, dao sam mu 10/10 na IMDb.
@PinkDragon koncentrisi se baba hahaha
Fast and Furious 👍
Realno glup film. Dobar je retardima koji se nafuraju na auta, pa gasaju po gradu dok ne nastradaju ili nedo Bog nastrada neko neduzan.
Jake i liste, nema na njoj najveceg blockbustera kojeg od aprila cekamo :D Zensko je pisalo ovaj clanak? :D
....jedno je sigurno....ubija me.... Potrazi me u ovom burnom vremenu potrazi me negdje u svom sjecanju kad se drugom predajes, kad se gorko pokajes kad te tuga pronadje a srce izlaz ne nadje Samo me potrazi i nista ne kazi rijeci su suvisne samo me potrazi i nista ne kazi znacu da jos volis me Potrazi me u ovom burnom vremenu potrazi me negdje u svom sjecanju kad ti srce samuje, kada ne znas sta mu je kad se casa prelije za srecu pitas gdje li je