Komentari (446)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva mu je ovo majica ? Dragi Emire nije ovo pijaca , ako već hoćeš da furas ljiljane imaš bruku naših shopova po internetu.
ma sta ce alkoholicar,izbacio pivski stomak
Ckapi se prepo unaprijed da ce mu neko reci sta sto se druzi sa Fahretom, pa da to preduprijedi i pokaze koliki je veliki patriota. Vaska od covjeka. Na slici se cini da je Brena visa od njega. Ustvari, on je daleko manji od nje.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Emir je i privatno glumac..za svakog ima neku ulogu. Malo u Hrvatsku dok se ne dobije njihov pasos, onda u SDA dok se nije postalo ministar..komentariše utakmice, patriotizam, Srebrenicu, koridu u Cevljanovicima, dnevnu politiku itd. Kada bude imao interes pričat će nam sve najbolje i o Kusturici.
hahaha......misevi ostaju misevi..pa kada bi od zapada , kao ''sadaku'', dobili i ceremoniju dodjele ''Oskara''..
Ne zna se ko gore izgleda, kao da su se prije ovog pofatali pa se na brzinu spremili, hahahaha ;)
U brene srpska trobojka u emira ljiljani
A vidi stvarno, ni jedne pokrivene žene na SFF, koji je to haram, šta bi sa onakvim lijepim islamskim Sarajevom ccc
gonite tu staru, mlohavu droljetinu neka ide u Beograd i tamo nek se seta tepisima. Izdajica droljasta !!!
Emir sebi svuda mjesto pravi, Lepa Brena u Brčkom 92 pevala na tenkovima, sada u Sarajevu na crvenom sagu u društvu Emira, koji joj je ulaznica u grad mindera i jedne familije, kojima se ovaj licemjer prodao i davno ulizao kao podoban i poslušan.
A čuj tradicija u familiji da gledaju filmove hahahahahaha
VHS kasete? Safet Susic liked this
Pravi bosnjak hehe
Fahreta Jahić - Španac
Treba joj mater hebat cetnicku. Nikada necu zaboraviti njenu izjavu 92. kada je rekla da je stid sto je iz muslimanske porodice. Nikada ona i nije bila mendju muslimanima,
@Macak36 Daje medju muslimanima bila nikad nebi postala najveca zvijezda Balkana , umjesto toga bi bila pokrivena i u dimijama, bez zuba i brkata.
@PrgaviKrajisnik Hoce reći da je među bosanskim četnicima imala bi zube k'o bisere i mirisala na jutarnju rosu i povjetarac sa Pacifika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boljeg glumca a veće šupčine na svijetu nećeš naći... A Brena u elegantnoj paun kolekciji, još uvijek fura jugoslovenstvo, a pored nje tipični malogradski balijica u majici s pijace... Kakav sklad jbt, ovo se samo u Bosni može vidjeti.
Dobro napisano. Čuj "dašak Hollywooda", žena se realno nikad nije znala obući. Vječito izgleda kao nesretan slučaj iz 80tih. A Emir, no comment, isto našikani pinvinčić.
@KurcojevicGuzomir5 ;) Kakav je to nick, sreća mi te srela ...
Nema veze što je balijica zarozan, bitno je da se Obrenija nakurikala!!!
@1Subaras oj posrbice
Ahh,ja mislila Cher kad ono Brena i ker..