Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Dubrovnik Nothingam, onda je Trebinje Sheffield.
@katoni Bravo! ;)
Ja jednom probo bit Robin Hood pa me pritvorilo :(
Odose kafa i cdvita na 100 maraka..iako je dosada bilo skromnih 30..
Zato u Dubrovniku cijene svake godine za 50% rastu.
Hoce l' bit' jos koja verzija Robina Hooda? Mustafa Nadarevic i Senad Basic, npr? Malo je otijeh robina hudova na televizoru ;)
...vavik se znalo da je robin hud brat i rvat.
Kažu da će njike dvoje tamo skidati gaće!
premijer federacije krade od siromašnih i daje lopovima.
Piše tamo doli na jednom zidu http://www.057info.hr/images/vijesti/orginal/TPORTAL_1266747637.jpg
Leonardo kao Robin Hood za zenama je pomahnitao i lud ! xD
Jel' to u Italiji, menŠčini da su ustaše poklonile dalmaciju Italianima?! :))
a kome si ti "j" poklonio?
@fazlija Praviš digresiJu pobro! Nekad se ispravne stvari karikiraJu pobrane da storiš pravi doJam ali internet voriJorsi to ne shvataJu ili svataJu da su imali 5 iz lektire dok su drugi "J"ebali!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Leoo,jebiiii me vice moja bivsa draga :)
Snima se kava od 40 kuna..
Robinov Ud ? ;)
@Avdina :))) haha
Otkud sad šuma u Dubrovniku ? Možda je u Robin Hoodovo vriejme i bilo . Vjerujem da će nedostatak iste nadomjestiti nekdašnjim neprohodnim bosankim šumama, koje su gotovo do nestanka dovele jedinice Dragana Čovića, HArisa Silajdžića i Bakira Izetbegovića, do te mjere da je bilo i nekakvih poplava !
A ko će tumačiti ulogu Šerifa ? ŠErif PAtković ! A za tumača uloge lika koji pljačka od bogataša da bi dao sirotinji, bogami slabo bi se iko iz BiH prijavio ! :)
@kuga serif konjevic haha
a onda će doći na sff