Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRMACA KOJA SE SLIHTA VLASTI KAKO BI DOBILA PARE ZA FILMOVE I SVOJE PRIVATNE PRODUKCIJE KO GOD JE HAVER MOZE U EMISIJE KOJE JE PRIVATIZOVALA I NA DRZAVNOJ ELEVIZIJI
Znate li i o čemu drugom osim o ratu i stradanjima praviti filmove? Bosanska kinematografija se od rata svodi na filmove o ratu i stradanja se tako grozno iskorištavaju radi 'umjetnosti'. Užas.
ko o čemu...bošnje o ratu i ubijanju ...kakav nesretan narod,pih!
E blago nama kada nam može snimiti film svaka budala!!!!
To nije rasa to je pasmina...
Ne mogu vise depresiju
Ova gospodja Zvizdiceva familija?Mala je preslatka i treba snimati ovakva ostvarenja ne da se drugi podsjete kolika je nepravda ucinjena svim gradjanima BiH, STO SU HTJELI ZIVJETI POPUT DRUGIH OSOBA U SVIJETU, nego ocuvati uspomenu na one kojih vise nema. Malena djevojcica je bila muslimanske vjeroispovijesti a svjetski mocnici su odlucili : Nula muslimana u Europi! Medjuitim, islam je druga religija Starog kontinenta.
SORRY NEMA PROSTIOTA NA KLIVUXU I PJESJA TI JE GLULPA,