Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuvaj se sumice i Rowana bez gumice.
Joj da mi ga je vidjeti onako felsavog kako taslaci ovu ragibu,umro bih od smijeha
Deda se hvali doktoru da mu je mlada žena trudna. Veli njemu doktor: deda, zamisli ti pošao u lov i vidiš srnu, opališ kad ono ti ponio kišobran umjesto puške. Međutim, srna pade mrtva. Veli deda: to je morao neko drugi iza mene opaliti! Doktor ga potapša po ramenu i reče - tako je deda, tako je.
Taantadaan
Samo da se rodi zdravo, nije ono krivo sto su mu roditelji abnormalni.
@Svercer Ne valja sperma u tim godinama. Abnormalno je misliti da nije tako i rizikovati rođenje abnormalnog djeteta koje onda ništa nema od života.
Cuj nezahvalne kcerke,promjenila prezime zato sto joj otac vise nije bio sretan sa materom,sta je trebo zivit sa nekim uz koga vise nije sretan?
@Mirnelica a što bi trebala nosit njegovo prezime? Iz zahvalnosti što je svršio u njenu mater?
@Mirnelica Gadi joj se što joj je otac uspaljeni starac. Zato je promijenila prezime.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a može hebat koju hoće, šta ga briga
baby Bean :O
sir Atkinson
Da je musliman, bio bi "pedofil"... licemjerje ateista je nevjerovatno
da ima 17 bio bi pedofil, znas li uopste sta je pedofilija
A bila je vijest da je primio islam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je Rowan Atkinson? :)
jebac na duge staze