Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nerflix ima dosta nizu produkciju od hbo-a. ulazu manje para ali u vise projekata. dugo ce trebati da Netflix izbaci seriju kao breaking bad ili game 9f thrones, Chernobyl isl. njihov je domet sapunice kao sto je casa de papel isl
Gluposti Breaking bad nije HBO projekat. Netfliks ima vrhunske projekte poput Stranger things, Dark, Narcos... odlicne dokumentarce sa ocjenama preko 9.0
HBO je uvijek pravio remek djela dok je Netflix komercijala teška
Stroge komisije i kriteriji prije nego išta objave. Netflix je kvalitet losiji, ali je bolji kao ideja. Ali da bi ta ideja zaradjivala, neophodno je stancanje filmskih (ne)djela.
Sjajna recenzija na osnovu jedne epizode?
The best acting couple ever. I am rewatchiog Naked every year and I am pretty sure that, by now, I know the dialogs by heart.
Ja ne bih rekao da HBO zaostaje za Netflixom, HBO ima ponude iz Sony produkcije za filmove Venom, Spider-Man itd., ima DC univerzum s Batmanom, Superman, Aquaman, Liga Pravde, ima Predator i Alien univerzum ima Matrix univerzum, FX, AMC, CBS, SKY, BBC i Time Warner i čitavu produkciju iz Warner Bros., i još mi u BiH čekamo da dođe HBO Max što je već najavljeno za novu godinu.
Yewbo vam hit majku i ubistva i tematike ... da im yebo Netlfix fameliju.
Nemaju oni nista. To je sve smeche.
Landscapers = pejzažisti, kakvi krajobrazni arhitekti 😂
HBO kaska jedinonpo količini pederluka u odnosu na Netflix, a u svemu ostalom je tata za pederski netflix..
Vrijedi nekoliko HBO serija, kao ove sto ste naveli, vise od pola smeca na Netflixu
Ines dobar posao radi. A ja jos ne mogu sebi da dodjem od pojma "Krajobrazni arhitekti"
Ja gledam samo porniće.