Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma bjezi laka ,dobar si ti
laka je legenda nad legendama najbolji si legendo pozdrav iz Žepča
ja emisije i govana
Bas je Laka orginalan. Kreten orginalni. Zna nekad izvaliti neku dobru zajebanciju ali meni izgleda kao pravi debil. Ne znam jeli on to namjerno ili je stvarno debil? Nesto kontam, mogao bi se prikljuciti onim debilima Batku, Milanu i Aljevicu u seriji SEX I SELO (obavezno pogledati), pravo debilna serija, nikad nista gore u zivotu nisam gledao.
laka sretno,pobjedi krmpa ,hahahaha!!!!
Bolje gledati u turbo silikone nego u Laku
kakve veze imaju sve ove vijesti sa nove tv...dajte nesto sto na sinteresuje...za operaciju trijumf i red carpet imamo dnevnik.hr...red je da se sarajevo-x.com razlikuje...bar malo
@nera aj samnom kreni jednom da upoznas DInu Šarana (tekstopisac lakinih pjesama) pa a vids jel rocker ili nije.... Laku nisam ni ja volio dok ga nisam upoznao i fakt je kao osoba super dok kad upoznas novokompovane narodnjake samo mozes da im silikone u sisama gledas . ovo se naravno ne odnsi na kebu,harisa dzinovica,halida,onoga celavog heheheh zabravio sam kako se zove)
lakaa pokazi im sta rokenrooolll hahahahahahaha cuj dj krmak hahahaha koji moroni hahahahaha...... steta da nije miki viki hiki tiki ili dara bubasvaba hahah ovo je borba ludjaka narkomana protiv ofirnih playback vic figura :-) joooj laka mi je drag nadm se da je pobedio
svi ste vi smijesni..
laka, kupi kokosinjac i gaji koke i jaja... a, ujutro ih budi svojim glasicem..
Gledao sam ovaj show večeras. Ja bih sve to stavio u isti koš, nigdje veze, obično preseravanje. Laka i DJ Krmak, sve je to isto. Narodu: \"Panem et circenses\".
Cuj Laka rocker?????? Pa on je najveci moguci narodnjak, koji nemogucim PR-om agencije u kojoj radi i njegova sestra svima nama protura lafo alternativu. Pa covjek se prodao za saku maraka. Druzi se sa narodnjacima, jer je seljacic, gladan slave. Prodao se i Evroviziji i svima. Dat ce guzice za komadic slave i nesto maraka. Smjesni su mi svi koji u njemu jos uvijek vide nekog alternativca. Ali, prestace jednog dana i to medijsko guranje i Laka ce pasti u zaborav. A to ce mu od svega najteze pasti. Fuj.
drug ili ne..smrt ovim ili onim...he he..primitivizam ili gore od toga...nemoj ba smrt...u suprotnom prichash istim jezikom kao i oni... npr...vehabijice..
smrt narodnjacima, smrt seljacima i primitivcima koji ih slušaju!