Kolekcionar traži 500.000 dolara
0
Kratki porno film sa Marilyn Monroe na aukciji
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stručnjak za Marilyn Monroe???? Je li se to studira?
@moto STETA sto nije bisnjakinja !!!! Radila bi to na BIS !!! (Merlin jos je\'nom bona ne bila - Hocu, samo da\'s obrisem)
Ova se buda.lastina davno vrtila po internetu.... DOKAZANO da nije Merlin, nije joj cak ni slicna... Daily Mail + Sarajevo.x = SKGR (...ono kroz gusto granje)
je.bo te mcdonalds u paka.š i svi tebi slični...
Hvala Bogu pa nije bisnjakinja
Svasta
Da li joj se nazire pi¤ka u tom njenom video uratku?
nap.usim vam se svima ku.r.ca
Tebi treba dobru brklju ugurati znas vec gdje, da ti to vise nikada ne padne n a pamet, bolesnice jedan. Ebo li te taj tvoj moderni svijet i prava. Dao bi ja tebi pravo po tikvari bolesnoj
koja je od njih postala slavna a da nije noge rasirila nekom od holivudskih lesinara.
Nisam ja nikakav gay. Ja samo govorim o slobodnom, zapadnom, demokratsko-liberalnom svijetu. Gay biti je legalno. Tu se prica zavrsava. Gay se ne smije diskriminisati. Ako recimo ne volis gayeve onda si ti bolestan i fasista i primitivac. Kriminalce se ne smije diskriminisati. Ni pse se ne smije diskriminisati. Kad te pas ujede ti se raspitas za njegovo mjesto prebivalista i onda nazoves psihologa da vidis sta je uzrokovalo traume koji su psa potakli da te ujede. Ja se trudim maksimalno da budem politicki i seksualno korektan.
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=55408&tid=193489&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327
Nisi ti ljudina, ti si gay seljacina!
Njeno je pravo da spava s kim hoce. Ako treba s kerom nek spava, to je njena sloboda! (pod uslovom da ker svojevoljno pristane a o tome cemo zakljuciti na osnovu slobodne erekcije, pozdrav Peta-i) I nek snimi taj akt. Ako hoce nek promijeni i spol. Ako nece nek bude transeksualac. Ili nek odreze spolovilo i neka ga baci. Sa svojim spolovilom, ako ga ima, moze da radi sta joj je volja. Drugo je sto smo mi balkanski primitivci i ne poznajemo demokratska nacela savremenog slobodnog svijeta. Dokle?!
IMAL KO LINK ZA ZELJU, KAD VEC OVI SU.PCI SA BHT PRENOSE SLABASNO SSARAJEVO MAMU IMA NATA.KARIM ????????