Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p r v i
na balkanu je 90% lazova prije svega lazemo prvo sebe, pa onda sve ostale i samo gledamo kako cemo nekoga prevariti, pa makar i sebe
ovdje je na balkanu 90% ateista :) malo je vjernika ovdje
kontroverzan bi bio i kod nas kada bi raja znala da je on ateista i da ga nije stid to reci javno. to je u ocima prosjecnog balkanca gore nego da si peedofil, sil0vatelj i naciista (sve odjednom). \"cuj ateista, sejtanska posla. \"
\"kontroverzan\" je samo u americi ko je kriv holivudskim glumcima sto su plitki i nemaju smisla za humor
kakav je to samo komičar!!! pogledajte njegove BBC serije the office
najbolji komicar
ja sam Denis Efendic zvani zoom66 i volim da ga primam u dupence, ako me zelis mozes me naci na forumu jer sam tamo glavni, pusa iz Dubure(Danska)