Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok je film. Limunada. Iz filma vise nego jasno da nk želješčar nije iz Sarajva nego iz predgradja Sarajeva. Džuro jedino preglumio valjda ga ujebo botoks.
Nike li to malo pretenciozno...komedija...
Daleko ispodprosječan film
Pogledao, dobra glumacka postava ali ako nisi iz Sarajeva i ne kontas tu sarajevsku pricu nece ti se svidjeti, film napravljen za sarajevsku raju
Film je odličan za razliku od nekih prethodnih filmova u kojima je bila neizbježna ratna tematika i prostakluk . U ovom filmu niti jedne ružne scene nema ( u smislu prostakluka , krkanskog sexa i sl ) film baš urađen da možeš sjesti i sa porodicom pogledati . A volio bih eto da ovi što "pljuju " po komentarima navedu bar jedan razlog zašto im se ne sviđa film??
To nije komedija nego smece obicno.Komedija je sto mislite da je to komedija.
Jao kad se pocnu javljati ovi kao oni iz Sarajeva, a prvi put u carsiju otisli u svojoj 15toj i od tada zive na Malti i Cvili i oni pricaju o Sarajevskom humoru jel tako ili nije.
Da ste živi i zdravi, odavno dostupan i na YouTube-u.