Sve je spremno za dodjelu Oscara
0
Ko će kući odnijeti vrijedni zlatni kip?
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i svake godine, \"politicka korektnost\" dodjele je ispred kvalitete filmova. Eno ona glupost o americkim deminerima u Iraku je dobila oskara samo zato jer ga je zena napravila. To da film nije imao ni uvod, ni zaplet, ni vrhunac ni nista osim dva usporena snimka od kojih je jedan od metka koji je fulio ne covjeka, nego zgradu u kojoj je ovaj bio, takve stvari nemaju veze. Ako film odobri feminist, gay, zidov, crnac i bilo koja manjina kojoj se taj film treba ulizivati, onda ce dobiti oskara.
znam da ja necu...
Zasto su stavili veliki kondom na statuu Oskara?
hoce li ko od nasih zaostali tv kanala prenositi ovo ?
Pa ovaj film The King\'s Speech je tako glup film da sam ga nakon 20tak min gledanja morao prekinuti. Dao sam sve od sebe da ga nastavim gledati ali ne ide.
Edin Dzeko i njegov stan u Engleskoj !
ljudi ja mislim da je dzeko zasluzioo,,
127 Hours je po meni zasluzio oskara, odlican a jos po istinitom dogadjaju
koga boli briga
Sigurno ne najbolji glumac