Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvjek sam sebe volio smatrati liberalom, ali nekako... možda i ima smisla to što radi Kina. Utisak je da sve nekako ide tamo gdje ne treba, možda je vrijeme stati sa nekim stvarima, par sa aktivnom promocijom. Ne znam...
@grabrik upravu su nema onakvi kao Bozo Vreco da se muvaju na tv kakvu to poruku salje nasoj deci fuj
U pravu si 100% ,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Kina!!!!
trebali bi upravo suprotno - promovisati gej materijale, mozda bi se manje razmozavali, a to im je i cilj...
Kad bi kod nas ovo isto zabranili, ljudi ne bi imali šta gledati, a pola tv stanica bi se zatvorila.
treba i Božu uhapsiti, a one koji ga podržavaju na kuraz nabiti 😂😂😂,pederčine primitivne....
Dobro, ne mogu na tv ali ocito mogu na internetu...
obimni dokument na devet strana... :)
Dakle marisanje , klanje i ubijanje na TVu nije zabranjeno. Nedo bog da nam i te eticke vrline zabrane
znači nema muldera i skali tamo , ocekuje se onda jos veća navala kako je zavrsila sezona 10 :))) šalu na stranu , ima i ovdje štošta za zabranit : parovi ,grand parade , farme i ostali televizijski otpad od programa dok još nije kasno , već je sjb puno mladih pa da bar ovi novi budu pošteđeni Oh kako sam sretan sto sam odrastao u vremenu kad toga nije bilo ili je bilo marginalizirano skroz
nije to lose dosta je nasilja inegativnih stvari koje mladigledaju
Pa sto ne ukinu i nasilje onda.
koliko su vlasti godinama cenzurisali i uskracivali medijsku slobodu, tv stanice ce uskoro postati proslost. samo jos penzioneri i gledaju tv programe. danas je sav sadrzaj za svaciji ukus dostupan na internetu i to ce laznim moralistima biti sve teze i teze cenzurisati.
svako u svojoj kuci odredjuje sta je primjereno za njihovu djecu a sta ne, bilo bi apsurdno da drzava treba da uvede zabranu na hbo i slicne programe jer necija djeca vide scenu seksa. ne znam zasto bi neko pustao snimke islamske drzave koja je proglasena kao teroristicka organizacija.
krofna5 mije bas tako. Dom je dom, tu zive i nane, dede, unucad, kcerske, sinovi... Pa kako da se osjeca majka tinejdjera kada na tv prikazuju skoro otvoreni seks, ili otac sjedi sa djecom i odjednom ta scena. Nije to lazni moral, ima kino pa ko voli nek izvoli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
niko svejedno vise i ne gleda tv...za 10-ak godina to je prevazidjena tehnologija
ISIL je za njih stara demokratska Grčka. Nek mi još netko kaže da je riža zdrava... za slobodu medija!!!! a roditelji neka paze na djecu!!! lako je imati vjernu ženu zatvorenu i prikrivenu...daj slobodu pa nek i sebi i tebi i Bogu to dokaže....bem ti Kinu i jednu putovnicu na 1000 zitelja
mislio sam da su pametniji
...a može li onaj film "200 grama kung fua"?
...i tako, dok narastajuća kineska "poslovna elita" troši "brze žene" ko moskvič benzin, "malom čovjeku" se nameću kojekakvi "moralni obrasci".
...istinabog, zabranit ultraidiotluke tipa milana tarota, smatram dobrim potezom. a pozivaoce istoga bi trebalo uputiti na kontinuirano psihijatrijsko vještačenje.
@CostiganW a Rat bendova ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)