Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne cudi me sto vas tolko kleveti ovaj film. Balkanskoj bagri poput vas treba pripremit nizerazrednim holivudskim produkcijama. Ne mozete tek tako neobrazovani gledat ozbiljne filmove poput ovog. Navikli ste vi na vase ciganluke te vam film bez seljakluka nevalja.
pulp fiction je najbolji njegov film. on spada u novu grupu holivudskih rezisera sa vizijom. kill bill je sranje jos jedna nova akcija kojim skuplja pare za neki dobar projekat. vidicemo jel tako?
pulp fiction je najbolji njegov film. on spada u novu grupu holivudskih rezisera sa vizijom. kill bill je sranje jos jedna nova akcija kojim skuplja pare za neki dobar projekat. vidicemo jel tako?
Film nije los jali je to jso jedna teska komercijala
dobro, vama se ne svidja, meni je najbolji film nakon pulpa, predvidjam sebi nekih 28 gledanja. soundtrack je sto cudo, ali je pulpov bolji
ma 1 je bio odliiicann!! a kostim nije identican jer uma nije mogla u jednodjelni uci nakon poroda... pise tak nesto u onom "kliku"
i ja mislim da je tarantino genijalac, ali vol1 mi se nije svidio. jednostavno. prica je po meni pretanka da bi se napravio film, a to je reziser pokusao nadoknaditi onom dugom i pretjeranom borbenom scenom na kraju. tarantinov dosad najlosiji film, ubjedljivo.
V.2 je super. Tarantino je pokazao da je pravi genijalac. Stvarno mi je zao za ljude koji ne vide to... vas gubitak. :(
samo nije bila identicna nije se zakopcavala i bila je jednodjelna
bravo za odgovor
Mirza, prevod "Passion" je tacan (pasija) a ne , strast kao sto ti reche. I na latisnkom znaci patnja, stradanje.
Kill Bill 1 je odlican, izvanredan i fenomenalan! Jos nisam stigao pogledati drugi dio, ali reakcije onih sto su ga vidjeli mi govore da cu joj jednom uzivati u jednoipolsatnom sjedenju u kinu. A sto se tice Sarajevo-X, bas me zanima koji je od vas ovaj tekst "drpio" sa nekog news sitea ili nesto slicno, pa preveo "Strast Isusa Krista" rjecju "Pasija"??? Budite malo pazljiviji sa tim doslovnim prijevodima, molim vas lijepo.
kada zivis u americi onda ga gledas kao ja,prvi dan,petak april 16...bice jos volume 3.
ima li gluplja linija od one "i am going to kill bill" ono kad se voi u onome autu.jos kad izgubi i drugo oko. kad ga ko falan zgnjeci.aaa
najgluplji film ikad. prvi je bio uzas a i ovaj nije nista bolji. kazu da ce napraviti i treci dio. o cemu li ce to biti da mi je znati.