Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je administrator? De čovječe ukini ove naciste. Nešto se ovjde naduravaju, a ne znaju da nas Švicarci u svojim narodnim pjesmama na javnoj televiziji, sve skupa, nazivaju JUGO SMEĆEM. Dakle, mi se u BiH možemo dijeliti na ove i one, ali smo u Švicarskoj isti!
@regiser 25.09.2009. u 09:17 Jes u pravu si, eto ja se u sekundi transformisem od picko jebaca tvoje mame u anal-jebaca tvoje sestre! croherc 25.09.2009. u 09:17 u potpunosti se slažem.. :) LEGENDRANO!!!!! JEL TAKO CROHERC? MAMU LI TI USTAŠKU
Hajde prestanite. Može li išta bez nacionalističkih preseravanja. Ne kontam zašto komentirate film kad ste potpuno sjebani tako da vam je rasuđivanje svedeno na minimum B - H - S.
mislim da je vrlo lako provalit Bosanca kad glumi Hrvata ili Srbijanca, Hrvata kad glumi Bosanca ili Srbijanca, Srbijanca kad glumi Hrvata ili Bosanca, itd kad glume jedni druge. Jednostavno intonacije im se toliko razlikuju da ih je jedan moj jaran mjerio equalizerom i fakat se cuje i vidi na grafikonu razlika. Sjecam se srbijanskih glumaca kad glume bosanca...ma vidi se s marsa da nisu Bosnaci (govore ijekavski ali su im samoglasnici i dalje kratki, ko kod ovih nasih spikerica na radio M ili Stari grad, ili BH radio koje ko da su sad stigle iz Srbije, cime djeluju jako izvjestaceno :( isto tako s marsa se vidi da Emir nije iz Hrvatske, pogotovo ne iz Zagreba jer u svojoj intonaciji ima onu provincijalsku grubost koja se odmah osjeti. Interesantno da ga jos nisam vidio u ulozi nekog kozmopolite i pitam se da li je uposte kadar odigrati jednu takvu ulogu ( licnosti kakvima su zracili Adem Cejvan, Zaim Muzaferija, Krivokapic, Rade Markovic, pa cak i Josip Pejakovic).
rasho ne znam ja cija je kinematografija uzela oscara i zlatnog medjeda. da niste prekrstili onog b.a.l.i.ju nemanju, nebi se imali nicim pohvaliti. mislim da bi trebalo kandidovati srbendu magarca iz ovog filma za najbolju musku ulogu.
Nemožete bez srpskih glumaca i to ti je.Pa zna se čija je najbolja kinematografija u ovom dijelu Evrope.
e moj rasho, ocigledno nemas pojma da su dvije glavne uloge u kenjcu srbi. prva je sam magarac/kenjac, a druga je nebojsa glogovac, otac bolesnog djecaka iz filma klopka.
666@ Srbija ima svoj film za oskara majmune zašto bismo glumili u hrvatskim.Naš film je imao budžet od 4 miliona eura.
Pazi ti konstrukcije, \"uloga pretvaranja u drugog\"! I to ovaj konstatira za jednog glumca! Pa kolika budala moraš bit\' da bi ovako nešto ispalio?! Emir i nije neki čo\'ek, a ni ministar, ali za glumu je rođen. Kenjac je ODLIČAN film!
koja karina od filma. ali u svakom slucaju 1000 puta bolji od ovogodisnjeg ponosa BH kinematografije s kojim smo se mi kandidovali: Cuvari noci. Fuj. Dobar pokazatelj koliko se nasa kinematografija srozala, kad je hrvatski film bolji od naseg.
u potpunosti se slažem.. :)
Jes u pravu si, eto ja se u sekundi transformisem od picko jebaca tvoje mame u anal-jebaca tvoje sestre!
emir,... pravi kenjac. njemu kao uostalom i svakom bosnji lezi uloga pretvaranja u drugog.to oni samo pomalo treniraju u slucaju da situacija krene nizbrdo pa ko vele nek smo mi spremni i obuceni za ulogu jal srba jal hrvata. vecina su tako dobri glumci da se za sekundu mogu transformisati iz recimo srbina u nekog hrvata
idemo.....