Tinejdžerski problemi
5

Keira Knightley: Na snimanju filma "Love Actually" sam imala velikih problema s bubuljicama

Klix.ba
Fotografija: Universal Pictures
Fotografija: Universal Pictures
Film "Love Actually" je bio vrlo popularan 2000. godine, a glumica Keira Knightley je igrala jednu od glavnih uloga. U nekoliko scena se pojavila s kapom na glavi te su gledatelji donedavno bili uvjereni da je riječ samo o još jednom modnom detalju, ali je glumica otkrila da se ispod kape krila velika bubuljica.

Keira je na promociji svog novog filma "Nutcracker" objasnila da je njen izbor odjeće na snimanju filma "Love Actually" zavisio od toga gdje će dobiti bubuljicu te je sve što je nosila uglavnom koristilo samo za prikrivanje tinejdžerskih bubuljica.

"To je glavni problem kada snimate filmove i imate samo 17 godina. Na čelu sam imala ogromnu bubuljicu, bila je odvratna i morali smo je prekriti kapom. Nevjerovatno je kako se od svega najviše sjećam tih neugodnosti. Sjećam se da sam pri dolasku na set ujutro provjeravala ima li novih bubuljica i uvijek ih je bilo", kroz smijeh je rekla Keira.

Glumica je priču zaključila izjavom da je najbolje rješenje za ovakve probleme uvijek bilo stavljanje kape na glavu i ignorisanje problema.