Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a don dzonson ce glumit u trecem dijelu!
..Keanu ima facu za akcijske likove.....😉
malo suplja prica, a film ko film, jako dobar
ovog wicka sam gledao nedavno. film je dobar. albova priča je ravna nuli. pa ovakav djeciji scenarij bi napisali bolje nasi osnovci.
keanu mmmmmmmmmm boze, kako je lijep! definitivno moj broj :D
Vinja, ne da je lijep.:) Već i prezgodan.:D
Škola, to je samo gluma, znaš, to na filmu to nije stvarno ništa.:D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jao što ovo mrzim. Film ispao kritičarski dobar, hajmo praviti besmisleni nastavak koji će biti lošiji. Hollywood je stvarno izgubio maštu. Manite se nastavaka, radite neke originalne ideje.
joj i onak fast and the furios. Nijedan dio nije bio odličan, ali zato zarađuje se brdo para (sedmi dio je 4. najuspješniji film svih vremena), a i najavili su još nastavaka. Kakva slučajnost.
Jos jedan od onih filmova gdje je jedan bolji u borbi protiv mali milion ljudi...
Matrix nenadjebljiv film a keanu perfeltna uloga...niko drugi ne bi ni pribliznio bio dobar...willl smith pisancija od glumca...
I da ne glumi nesto ima frajer nesto u sebi....sto puta mi bolje stoji u filmu od tom kruza kojeg nemogu smisliti...keanu ima svoj filmski sarm...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)