Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahha ovi nesto ko nasi Nadrealisti..... sta su samo stvari pogodili.... :-)))))
pa dobro jel to lijepo? ni da se javis niti da pozdravis ...ama bas nista. kako si promijenila odijeljenje pravo se ufurala:)))))
@Navijac_BiH haha da znas da cu ti nabaviti naocale ako ih vec nemas.... ili ako imas idemo ocnom... mjenjas dioptriju.... :-))) Znas li ti da se ja javljam a ti ni habera... pa je to tako fino... eto bgt je li..? Pregledaj obavjesti na svaki koment upucen meni ima i odgovor... ;-) Ha, sta ces sad... :D Nego kako ti... sta se radi... ima li novina. .. i da, ovamo u novom objektu je bilo vise posla... sad evo ima sve manje, da i ja malo odmorim... ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)