Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad necu zaboraviti utakmicu protiv Francuske u Parizu,onu kradju kakva se dotad rijetko kad dogodila,i onaj start nad Mujdzom od strane Maloude
A ofsajd protiv Nigerije ?
A go spanije u 173 minuti ?
Svijet je davno postao samo interes i novac, sta se cudite
Oduvijek bio, samo je pitanje ko želi to prihvatiti.
Ja sam bijo u zgradi FIFE 3 sprata u zemlji, prostorije za klanjanje ko dasi u dzami sve imaju za Arape!? Sta se tu radi to niko neza Pllater dolazijo, sam kad je imao mitige!? On kaze zanega je Zürich rupa od grada, on je Fracuz iz Zeneve!? Sad su otvori Muse FIFE u samo centru, gdije zive Zidovi, drze centar para svi su oni Mafija koj radi sta hoce a svi misle saje svica cista zemlja!?
Krovna organizovana pljacka.Zato mi imamo vise istih pod jednim krovom
Sve je zatrovano korupcijom. Svijet je pretvoren u smetlište.
Jel ljudi stvarno misle da je Njemacka ili Francuska nekad dobila organizaciju SP bez potplacivanja,namjestanja glasova?
Juce odgledao. Dobar. Preporuka svima da pogledaju, voljeli ili ne voljeli fudbal. Za ljubitelje fudbala, dokumentaraca i trilera idealan.
Sve ovo zato sto su otisli u Katar ...
odlican dokumentarac
problem katar a nije problem npr. rusija kojoj se štima i olimpijada i svjetsko prvenstvo ne bi li se kako putin umirio,a brazilu štele isto to u razmaku od dvije godine,al najveći problem su arapi koji su slučajno i muslimani