Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pogledam danasnju djecu i "high tech generacije" i odrastanje shvatim da sam sretan i zahvalan na djetinjstvu kakvo sam imao uzivajuci izmedju ostalog i u ovoj seriji za koje danasnje generacije i ne znaju dok smatraju da je TikTok vrhunac zabave. "This time next year, we'll be millionaires!".
A zamisli sta tek ceka naredne generacije pa kad ove budu zahvalne na high tech-u 😁
Glup si
najbolji ikad
Najbolja serija, mada je i Dave Allen bio fantastican! Neki dan upoznam Engleze iz Londona, inace navijace Arsenala, u kaficu u Sarajevu I pitaju me koje engleske klubove volim I kao iz topa kazem, pa naravno stare kao Milwall, Leeds.....cude se I pitaju pa sto Milwall! Zbog Del Boya, starog I Rodney-a. The toughest fans in England, the Lions from London, Cockney Rebels!!!
Rodney, you plonker.
Vecini balkanaca je ova serija omiljena jer i mi kao i britanci,imamo poseban smisao za humor i onda smo se tu pronasli . Ali ovu seriju su svakako iznijela vrhunska gluma Rodnija i Del Boja i njihove smicali i pokusaji da se obogate.Bukvalno sam odrastao na ovoj seriji i to bas u periodu kada se dijete pocne preobrazavati u momka/covjeka.Nove generacije nemaju vremena da gledaju seriju od 30 minuta...to im je predugo :D
Sitcom? Mućke sitcom?
Upravo odgledao epizodu kada je Del učestvovao na kvizu 🤣 najjača serija ikad
Nezasito ih mogu gledati svaki put,dok moj mali nakon 2 minute nervozno ustaje,pih danasnje generacije
Najbolja serija ikada
Jedan od najboljih serijala ikada. Lovely Jubbly!
NAJJACI NA SVIJETU - SIR DAVID JASON !!!
Del kralj. Prije nego sto je umrla, mama mi je govorila "Del Boy pazi na Rodneya, neka on ide po grijalice". Hahahha. Kaze Rodney pa ona je izgleda zadnje sate svoga zivota, samo pricala. Nije zatvarala usta
Rodney:"Let's face it, Del, most of your French phrases come straight out of Citroën manuals, don't they? 😂😂😂😂😂
mislio sam da nije ziv
Vrhhh
Ovo je vrhunac televizije, preko ovog nema dalje.
slijedece godine u ovo vrijeme bicemo milioneri ,hvala vam
Akobogda i milijarderi! ✊