Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Će da glumim na teljovizor?kade?
Puna podrska Aidi i sedmoj umjetnosti, kakva god da je tematika. Filma nikad dosta...
Ima li vašeg ijednog filma bez ratne tematike, 20 godina nakon rata, kakvi bolesnici majko moja mila, tačno za hospitalizaciju.. pa i od ove zamotane se i ne može ništa ni očekivati.. a dobro, muslimani i filmovi, kao australijanci i skijanje, komedija prava:))
...da je Aida pravi filmas i reziser to bi moglo... ali ona je jednostavno ono "partijski" operater! koji snima "dokumentarce"!
Odlični komentari, ako se uzme u obzir kakva su ih dva kurtona napisala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...inace u normalnoj zemlji uopce to ne ide ovakvim putem "SADAKA" prijava...to jeste trebas da joj se prijavljujes ko da konkurišeš na državni posao imaju firme koje se bave "STATISTIMA" pozovu ljude, oni ih slikaju tamo na licu mjesta...malo sta pokazu i "ZAVEDU IH U SVOJU BAZU"! kad koji režiser treba statiste...javi se doticnoj kuci...uzme album i pronadje si ljude... kod nas ko konkurs za državni posao... jer se jos uvijek u bosni smatra ako "STATIRAS" da je to sad wow...da si glumac"!
Sta mislis Aida da ce pravi borac doci i reci ja sam taj pa ako mislis snimat trebala bi znati tko su ti heroji
a vidi ovoga tko su heroji hahahaha, ali tko tko tko su heroji, poceli smo da se gadjamo. frajeru jel to na bosnjackom ili pak dapace ti spikas hrvatski?
Mogu li i oni koji imaju iskustva u opsijedanju Sarajeva. Ima ih dosta.
Izgleda da ih ipak nije bilo dosta, obzirom da mediji u RS Sarajevo nazivaju "stratištem Srba"....
prednost imaju zatucani statisti, koji nose marame ko nindze ako su zene, sto se tice muskaraca moraju da klanjaju redovno sve namaze i da nose potkracene pantalone...